So Shoot Me

Priser 

 

Generelt 

Alle fotograferinger kan foregå udendørs, i et stort lækkert fotostudie (ligger i Hvidovre) eller hjemme ved jer, alt efter hvad I foretrækker. 

Fotograferinger varer op til 1 time, og efter cirka en uge får du et login til et privat galleri hvor du i ro og mag kan gennemse og udvælge billeder du ønsker til print. Jeg tilbyder også digitale filer til feks. Facebook eller printfiler til feks. kalendere, eget print osv. Billederne færdigredigeres efter valg og der kan betales med dankort, bankoverførsel eller mobile pay. 

Jeg har valgt at holde prisen for fotografering nede, ved ikke at have x antal print med i pakken. På den måde vælger du selv, om du ønsker 1 eller 10 print, store eller små. 

Priser for kørsel: over 15 km, 3kr pr. kilometer (gælder ikke Jylland) + evt. bro- eller vejafgift, t/r. Jeg kører gerne i hele landet. 


Babybilleder 

For lækre babyer i 3-12 måneders alderen. Vi leger os til de gode og naturlige billeder, med masser af smil men også med din babys helt personlige udtryk. Der er ikke noget mere udtryksfuldt, end store, klare babyøjne!

900kr

Dig & mig 

Max 2 personer.
Kærestepar - søskende - gravid - mor og barn - bedstemor og barnebarn - eller noget helt andet? En masse livlige, ægte og glade billeder af jer sammen og af barnet alene. Vi aftaler sammen, hvilken lokation der skal danne rammen om fotograferingen. 

1200kr

Familie/gruppe

En serie af billeder, af dig og din familie - dette kan være mor og barn, mor, far og 2 børn eller bedsteforældre og børnebørn. Op til 5 personer, derefter + 100kr pr person. 

Du får forskellige billeder, børnene sammen, mor og 1-2 børn sammen og naturligvis også fællesbilleder med jer alle. 

1 times fotografering: 1500kr


Erhverv

Erhvervsportrætter/billeder til proffesionel hjemmeside mv., kontakt mig for en snak om hvad du skal bruge. 

Pris: 1500kr/timen, plus moms

Fødsel

Jeg er fluen på væggen under din fødsel, om det er hjemme eller på sygehuset. 

1000kr
Fotobog: + 500kr  

Begravelse

At fotografere til en begravelse, vil sige at jeg kommer i god tid og tager billeder af kirken ude og inde, af blomsterne, kisten og tilsidst af at kisten bliver båret ud. Selve ceremonien tager jeg ikke billeder under.
Mange vælger at få billederne lavet til en bog (26 sider), hvilket jeg sætter op og får sendt til den adresse i giver mig. Der går som regel op til 14 dage før levering. 

1000kr
Fotobog: + 500kr