So Shoot Me

 
 

Om So Shoot Me

Velkommen! Her på min side kan du se et udpluk af hvad jeg laver, kontakt mig endelig hvis du har spørgsmål. Jeg bor og fotograferer primært i København, men jeg kører gerne i hele landet.

Min fotografering handler meget om øjebliksbilleder. Jeg elsker de spontane billeder som kommer når I glemmer jeg er tilstede. Ønsker du almindelige opsatte portrætter, laver jeg naturligvis gerne det, men som udgangspunkt går jeg efter de naturlige billeder. Der vil altid komme billeder hvor I ser mod mig/kameraet, men ikke kun.

Jeg er især glad for fotografering i folks eget hjem samt udendørs, men ønsker du studieportrætter, har jeg studie på Praghs Boulevard, København S. 


Se her nedenunder et udpluk af glade emails jeg har fået fra kunder: 

børne fotografering

"Kære Mai,
hold nu fast, hvor er de gode!!!! Vi vil helt sikkert gerne have dem allesammen!"

"Det er super fantastiske billeder. Vi er SÅÅÅÅÅ glade for dem. Det bliver ikke let at vælge :)"

"Tak! 
De er SÅ GODE! Jeg er vildt glad."

"Tak for et rigtig godt fotoshoot, det var en meget positiv oplevelse for os alle :o) Og hvor er det fantastiske billeder, dem vil jeg glæde mig til at kigge nærmere på."

"For satans da Mai! Jeg er virkelig rørt! Hold nu op de er gode! TAK TAK TAK! Jeg er simpelthen så glad!"

"Fede fede FEDE billeder - tak for dem, det var præcis det vi gik efter, og du har i den grad ramt Clara og Bodil som vi selv ser dem, og dem af os alle er også stinkende gode - TAK."